e-Twinning Steam For Math

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden  Büşra AYAR AYDIN'ın içinde bulunduğu Steam For Math adlı eTwinning projesi neler yaptı.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Büşra AYAR AYDIN'ın içinde bulunduğu Steam For Math adlı eTwinning projesi çalışmaları.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden  Büşra AYAR AYDIN'ın içinde bulunduğu Steam For Math adlı eTwinning projesi tamamlandı.

Haz

Yürütücülüğünü Okulumuz matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın yaptığı e-twinning projesi "steam for math" ın proje sertifikalarını karneleriyle birlikte takdim edilmiştir. Öğretmenimiz ve öğrencilerini çalışmaları için tebrik ederiz.

E-Twinning Projemiz "STEAM FOR MATH"

Bu projede ortaklarından okulumuz matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın da bulunduğu Türkiye(9), İspanya(3), Moldova(2), Fransa(1), Slovenya(1), Portekiz(1), Hırvatistan(1), İtalya(1) öğretmen görev almakta. Matematik derslerinde STEAM etkinliklerine yer verilecek ve matematiğin teknoloji, sanat, bilim ve mühendislik gibi alanlarla ilişkisine dikkat çekilecektir. Bu etkinliklerle öğrencilerin derse karşı motivasyon kazanmaları sağlanacaktır. Bu sayede öğrenciler matematiği sorgulayarak ve keşfederek öğrenebilecek, günlük yaşamla ilişkilendirerek 21. yüzyıl becerilerini geliştirebileceklerdir.